Bársony Orvos-Esztétika, Buda

Rendelő profil fotója: 

Rendelő címe:

1126 Budapest Kernstok tér 3.

Bemutatkozás: 

13 éve a Bécsi úti klinikánkon kezeltük az első pácienseket, ekkor jelentek meg Magyarországon a szépítő lézerek. Ma már több mint 50 000 lézeres kezelés tapasztalatával, nyolc csúcstechnikát képviselő lézerberendezéssel, két orvosi központtal, négy vizsgálóval, tíz kezelőszobával 320 négyzetméteren fogadjuk pácienseinket a hét minden napján.

Orvosi központjaink nem csak a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek hazánkban, de folyamatosan törekszünk arra, hogy a világon elérhető legkorszerűbb lézerberendezéseket alkalmazzuk pácienseink kezelésére. Az Amerikai Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, melyek a bőr fiatalságát, szépségét képesek megőrizni. A kor előrehaladtával megjelenő festékfoltok, értágulatok, ráncok klinikánk lézerberendezéseivel gyorsan és eredményesen eltűntethetők. Ma már a lézerekkel és az intenzív pulzáló fénnyel, az adott célra kifejlesztett, speciális készüléket alkalmazva számos esztétikai problémát tudunk orvosolni. Az elmúlt 13 évben orvosaink és asszisztenseink egyedülálló tapasztalatot szereztek a szépészeti eljárásokban. Magánklinikai körülmények között, higiénikus, rendezett és kellemes környezetben végezzük a kezeléseinket. BÁRSONY BUDA: Budapest, XII. kerület Kernstok tér 3. (MOM Park mellett); központi telefonszám: (06-1) 22-52-96-9, (06-20) 324-7676 NYITVA TARTÁS:
hétfő-szerda-péntek: 8h-tól 18h-igkedd-csütörtök: 9h-tól 19h-ig

szombaton (vasárnap): 8h-tól 16h-ig 

Szolgáltatások:

végleges lézeres szőrtelenítés
értágulatok megszüntetése lézerrel arcon és lábon
pigmentfoltok elhalványítása lézerrel és természetes fénnyel
hegek, aknés hegek elsimítása lézerrel
jóindulatú bőrelváltozások
További szolgáltatások »

Fizetés módja: 

Készpénz, Bankkártya, Egészségkártya

Szerződött egészségpénztárak: 

Allianz Hungária, Aranykor, AXA, Budai, Danubius, Dimenzió, Generali, Honvéd, Medicina (K&H), Kardirex, MKB, OTP, Patika, Postás, Provita, TEMPO, Vasutas, Vitamin, Wellness

Rendelő megközelíthetősége: 

Bársony Buda:

Moszkva térről és a Móricz Zsigmond körtértől a 61-es villamosra szállva a Csörsz utcáig utazzunk.

Déli pályaudvartól szintén a 61-es villamosra szállva, majd a Csörsz utcáig utazzunk.

Népstadion buszpályaudvartól szálljunk a piros 2-es metróra, majd utazzunk a Déli pályaudvarig, ahol a 61-es villamosra való átszállással, a Csörsz utcánál szálljunk le.

Keleti pályaudvartól a piros (2-es) metróval utazzunk a Déli pályaudvarig, ahol a 61-es villamosra való átszállással a Csörsz utcáig utazzunk               

Parkolás: 

Fizető parkoló

Akadálymentesség : 

Nem

Rendelőben beszélt nyelvek: 

Angol

Gyógyszertár: 

A közelben

A rendelő orvosai

Orvos neve:

Bársony Orvos-Esztétika, Buda

Cím:

Budapest, XII.