Bársony Orvos-Esztétika, Óbuda

Rendelő profil fotója: 

Rendelő címe:

1032 Budapest Bécsi út 183.

Bemutatkozás: 

13 éve a Bécsi úti klinikánkon kezeltük az első pácienseket, ekkor jelentek meg Magyarországon a szépítő lézerek. Ma már több mint 50 000 lézeres kezelés tapasztalatával, nyolc csúcstechnikát képviselő lézerberendezéssel, két orvosi központtal, négy vizsgálóval, tíz kezelőszobával 320 négyzetméteren fogadjuk pácienseinket a hét minden napján.

Orvosi központjaink nem csak a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek hazánkban, de folyamatosan törekszünk arra, hogy a világon elérhető legkorszerűbb lézerberendezéseket alkalmazzuk pácienseink kezelésére. Az Amerikai Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, melyek a bőr fiatalságát, szépségét képesek megőrizni. A kor előrehaladtával megjelenő festékfoltok, értágulatok, ráncok klinikánk lézerberendezéseivel gyorsan és eredményesen eltűntethetők. Ma már a lézerekkel és az intenzív pulzáló fénnyel, az adott célra kifejlesztett, speciális készüléket alkalmazva számos esztétikai problémát tudunk orvosolni. Az elmúlt 13 évben orvosaink és asszisztenseink egyedülálló tapasztalatot szereztek a szépészeti eljárásokban. Magánklinikai körülmények között, higiénikus, rendezett és kellemes környezetben végezzük a kezeléseinket.  BÁRSONY ÓBUDA: Budapest, III.kerület Bécsi út 183.; központi telefonszám: (06-1) 22-77-66-9, (06-20) 241-9734  NYITVA TARTÁS:
hétfő-szerda-péntek: 8h-tól 18h-ig kedd-csütörtök: 9h-tól 19h-ig

szombaton és vasárnap: 8h-tól 16h-ig

Szolgáltatások:

végleges lézeres szőrtelenítés
értágulatok megszüntetése lézerrel arcon és lábon
pigmentfoltok elhalványítása lézerrel és természetes fénnyel
hegek, aknés hegek elsimítása lézerrel
jóindulatú bőrelváltozások, fibrómák eltávólítása lézerrel
További szolgáltatások »

Fizetés módja: 

Készpénz, Bankkártya, Egészségkártya

Szerződött egészségpénztárak: 

Allianz Hungária, Aranykor, AXA, Budai, Danubius, Dimenzió, Generali, Honvéd, Medicina (K&H), Kardirex, MKB, OTP, Patika, Postás, Provita, TEMPO, Vasutas, Vitamin, Wellness

Rendelő megközelíthetősége: 

Bársony Óbuda:

Népstadion buszpályaudvartól az 1-es, vagy az 1A villamossal utazzunk a Bécsi út végállomásáig, majd a 17-es villamossal a Szent Margit Kórház megállóig.

Piros (2-es) metróval utazzunk a Batthyány tér megállóig, majd ott szálljunk át a 160 / 260-as autóbuszra.

Nyugati pályaudvartól a 4-es vagy 6-os villamossal utazzunk a Margit híd budai hídfőig, itt szálljunk át a 17-es villamosra, vagy a 160/260-as autóbuszra és szálljunk le a Szent Margit Kórház megállónál.

Déli pályaudvartól utazzunk a piros (2-es) metróval a Batthyány tér megállóig, majd ott szálljunk át a 160/260-as autóbuszra.,  Szent Margit Kórház megállónál szálljunk le.

Keleti pályaudvartól a piros (2-es) metróval utazzunk a Batthyány tér megállóig, majd ott szálljunk át a 160/260-as autóbuszra. A Szent Margit Kórház megállónál szálljunk le, a megállótól kb. 35 m-re találjuk a Lézerklinikát

Parkolás: 

Fizető parkoló

Akadálymentesség : 

Nem

Rendelőben beszélt nyelvek: 

Angol, Német

Gyógyszertár: 

A közelben

A rendelő orvosai

Orvos neve:

Bársony Orvos-Esztétika, Óbuda

Cím:

Budapest, III.