Egyedülálló egészségpénztári elszámoláshoz kapcsolódó digitális szolgáltatásaink magánklinikák részére

Ha Ön is tapasztalta az alábbi nehézségeket, jó helyen jár! Van ezekre megoldásunk.

  • Egészségpénztári kártya elfogadóhelyként papír alapú számlákkal kell bajlódnia és problémái vannak az egészségpénztári elszámolással?
  • Heteket vár az egészségpénztári kifizetésre, ráadásul pénzügyi vesztesége keletkezik az elveszett, elrontott számlák miatt?
  • Vagy egészségpénztár szolgáltató ugyan, de tart az egészségkártyás fizetés bevezetésével járó plusz adminisztrációtól?

A DrPort automatizált rendszerével ma már egyszerűen és gyorsan, plusz adminisztráció nélkül, digitálisan számolhat el az egészségpénztárakkal, így időt és pénzt takaríthat meg.

Szolgáltatásaink:

  • Egészségpénztári kártyás online fizetés bevezetése, POS terminál nélkül.
  • Digitális elszámolás minden DrPort-tal szerződésben álló egészségpénztárral 5-8 nap alatt.
  • EDI (elektronic data interchange) számlázó program közvetlenül az egészségpénztárakhoz.
  • A DrPort egészségpénztári kártyás fizetési folyamat beilleszthető a klinika egészségügyi szoftverébe, melynek eredményeképpen a klinika felhasználójának nem kell kilépnie a fizetéshez a megszokott felületekről.
  • DrPort API végpont az egészségpénztári számlázáshoz és fizetéshez.
Milyen előnyökkel jár a DrPort fizetési és elszámolási rendszerének bevezetése?
Időt takarít meg az egészségpénztári adminisztráció automatizálásával.

Az egészségpénztári elszámolást végző kollégáinak nem kell többé az egészségpénztári számlázással és elszámolással bajlódniuk, hiszen az egészségpénztárakhoz bekötött számlázási rendszerünkön keresztül, digitálisan történik a számla beküldése.

0-ra csökkenti az egészségpénztári elszámolásból adódó pénzügyi veszteségét.

Nincs több elrontott, vagy az egészségpénztár részéről kifizetetlen számla, ebből adódó pluszmunka, vagy pénzügyi veszteség.

Nem kell többé hosszadalmasan előfinanszíroznia az egészségpénztári szolgáltatást sem klinikájának, sem páciensének.

Jelenleg vagy az egészségpénztári szolgáltatóra, vagy a páciensre hárul az egészségügyi szolgáltatás több hétig tartó előfinanszírozása, és az egészségpénztárral történő elszámolás adminisztrációs terhe. Digitális megoldásunkkal a páciens a bankkártyás fizetés kényelmével, közvetlenül egészségpénztári számlájáról fizeti ki a szolgáltatást, a klinika részére pedig automatikusan megtörténik a kifizetés és az elszámolás az egészségpénztáraktól 5-8 nap alatt.

Új páciensekre, több árbevételre tehet szert.

Amennyiben még nem egészségpénztári kártya elfogadóhely, rendszerünk bevezetésével új páciensekre tehet szert, akik célzottan keresik az egészségpénztári kártyás fizetési lehetőséget biztosító szolgáltatókat. Mivel az online egészségpénztári kártyás fizetésnél a páciensnek nem kell előfinanszíroznia a kezelést, a páciens többlet költésre, plusz szolgáltatások igénybevételére is nyitottá válik.

Kiemelkedő ügyfélélményt nyújt pácienseinek.

A magánegészségügyi szolgáltatást igénybe vevő, különösen az egészségpénztári tagsággal rendelkező páciensek egyre tudatosabbak. A profi egészségügyi ellátás mellett a kényelmi funkciók és különböző fizetési lehetőségek is szerepet játszanak abban, hogy a páciens mely egészségügyi szolgáltatót választja. Rendszerünk bevezetésével kiemelkedő ügyfélélményt nyújt pácienseinek, hiszen egészségkártyával fizethetnek, a bankkártyás fizetés élményével megegyezően.