Egyedülálló egészségpénztári elszámoláshoz kapcsolódó digitális szolgáltatásaink medikai szoftverfejlesztők részére

Egészségügyi szoftvert fejleszt?

Érdeklik Önt a magánegészségügyet érintő új digitális megoldások? Beépítené az automatizált egészségpénztári kártyás fizetési megoldást medikai szoftverébe?

 jó helyen jár! Van ezekre megoldásunk.

A DrPort automatizált rendszerével a magánklinikák és magánpraxisok ma már egyszerűen és gyorsan, külön  adminisztráció nélkül, digitálisan számolhatnak el az egészségpénztárakkal, felkínálva a pácienseknek az egészségpénztári kártyával történő online fizetés lehetőségét

Szolgáltatásaink:

  • Egészségpénztári kártyás online fizetés bevezetése, POS terminál nélkül.
  • EDI (elektronic data interchange) számlázó program közvetlenül a DrPort-tal szerződött egészségpénztárakhoz.
  • Bármely egészségügyi szoftverbe illeszthető egészségpénztári kártyás fizetési megoldás, melynek előnye , hogy a fizetési tranzakció elvégzéséhez a klinika felhasználójának nem szükséges kilépnie  a megszokott felületekről.
  • DrPort API végpont az egészségpénztári számlázáshoz és fizetéshez.

Hogyan működik az egészségpénztári kártyás fizetés?

  • A fizetési és számlázási folyamatot a klinika alkalmazottja indítja el a klinika alkalmazásának felületén keresztül. A klinika alkalmazása a háttérben a DrPort API-ját használja.
  • A fizetéshez szükséges autorizációs adatokat pedig a páciens adja meg a saját mobil eszközén.
  • A DrPort egy REST típusú interfész. Az API használatához a klinikának először authentikálnia kell megát a regisztrációkor kapott felhasználónévvel és jelszóval. Ekkor egy JWT token kerül kiállításra a klinika alkalmazás számára, melyet el kell helyeznie minden további HTTP kérés Authorization header-ében
Milyen előnyökkel jár a DrPort fizetési és elszámolási rendszerének bevezetése?
Az egészségpénztári kártyás fizetési mód bevezetésével a klinika kiemelkedő ügyfélélményt nyújt pácienseinek.

A profi egészségügyi ellátás mellett a kényelmi funkciók és különböző fizetési lehetőségek is szerepet játszanak abban, hogy a páciens mely egészségügyi szolgáltatót választja. Rendszerünk medikai szoftverébe integrálásával a klinika kiemelkedő ügyfélélményt nyújthat pácienseinek, hiszen egészségpénztári kártyával fizethetnek, a bankkártyás fizetés élményével megegyezően.