Egyedülálló egészségpénztári elszámoláshoz kapcsolódó digitális szolgáltatásaink webáruházak részére

Ha Ön is tapasztalta az alábbi nehézségeket, jó helyen jár! Van ezekre megoldásunk.

  • Egészségpénztári kártya elfogadóhelyként papír alapú számlákkal kell bajlódnia?
  • Vásárlói lemondanak egy-egy nagyösszegű kosár tartalmának megvásárlásáról, mert hetekig járnak az egészségpénztári számlájuk kifizetése után?
  • Vagy egészségpénztár szolgáltató ugyan, de tart az online egészségpénztári kártyás fizetés bevezetésével járó plusz adminisztrációtól?

A DrPort automatizált rendszerével ma már egyszerűen és gyorsan, plusz adminisztráció nélkül, digitálisan számolhat el az egészségpénztárakkal, növelve ezzel vásárlói számát. 

Szolgáltatásaink:

  • A DrPort egészségpénztári kártyás fizetési folyamata integrálható a webshop motorjába, így a vásárló a webshop felületéről fizetheti ki egészségpénztári kártyával a megvásárolni kívánt termékeket.
  • Digitálisan számolhat el minden DrPort-tal szerződésben álló egészségpénztárral 5-8 nap alatt.
  • EDI (elektronic data interchange) számlázó programot biztosítunk közvetlenül az egészségpénztárakhoz.
  • DrPort API végpontot biztosítunk az egészségpénztári számlázáshoz és fizetéshez.
  • A webshop alkalmazása a háttérben a DrPort API-ját használja, a fizetéshez szükséges autorizációs adatokat pedig a vásárló adja meg a saját mobil eszközén.
Milyen előnyökkel jár a DrPort fizetési és elszámolási rendszerének bevezetése?
Időt takarít meg az egészségpénztári adminisztráció automatizálásával.

Nem kell többé az egészségpénztári számlázással bajlódnia, hiszen az egészségpénztárakhoz bekötött számlázási rendszerünkön keresztül, digitálisan történik a számla beküldése.

Nem kell többé hosszadalmasan előfinanszíroznia az egészségpénztári szolgáltatást vásárlóinak.

Jelenleg a vásárlóra hárul a megvásárolt termék több hétig tartó előfinanszírozása és az egészségpénztárral történő elszámolás adminisztrációs terhe. Digitális megoldásunkkal az egészségpénztár tag a bankkártyás fizetés kényelmével, közvetlenül egészségpénztári számlájáról fizeti ki a megvásárolt termékeket. A webáruház felé pedig automatikusan megtörténik a kifizetés és az elszámolás az egészségpénztár részéről 5-8 nap alatt.

Új vásárlókra, magasabb árbevételre tehet szert.

Amennyiben még nem egészségpénztári kártya elfogadóhely, rendszerünk bevezetésével új vásárlókra tehet szert, akik célzottan keresik az egészségpénztári kártyás fizetési lehetőséget biztosító webáruházakat. Mivel az online egészségpénztári kártyás fizetésnél a vásárlónak nem kell előfinanszíroznia a terméket, akár többlet költésre is nyitottá válik, így magasabb kosárérték érhető el.

Kiemelkedő ügyfélélményt nyújt vásárlóinak.

Az egészségpénztári tagsággal rendelkező vásárlók egyre tudatosabbak. A profi termékek és szolgáltatások mellett a kényelmi funkciók és különböző fizetési lehetőségek is szerepet játszanak abban, hogy hol költik el az egészségpénztári számlájukon rendelkezésre álló összeget. Rendszerünk bevezetésével kiemelkedő ügyfélélményt nyújthat vásárlóinak, hiszen egészségpénztári kártyával fizethetnek, a bankkártyás fizetés élményével megegyezően.